Echipa noastra este formata din personal cu experienta indelungata in domeniul constructiilor si este dotata cu utilaje performante.

Astfel, putem oferi solutii competitive pentru utilizarea spatiului si a resurselor cat mai avantajos, functional si eficient.

 

 De aceea acordam o atentie sporita colaborarii cu furnizorii, atat in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea materialelor cat si costurile.

 Ocupam intreg spectrul instalatiilor electrice incepand cu instalatii electrice de curenti slabi, trecand prin domeniul instalatiilor electrice pentru constructii civile si industriale, al automatizarilor industriale si ajungand in domeniul instalatiilor energetice de producere si distributie a energiei electrice. 

RESPONSABILI

Ne putem indeplini obiectivul cu succes si evoluam constant pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale beneficiarilor nostri.

 

SOLUTIA OPTIMA

Oferim solutii eficiente perfect adaptabile cerintelor dumneavoastra, indiferent de complexitatea proiectului.

 

STANDARD RIDICAT

In functie de proiectul dumneavoastra putem aborda gama completa de lucrari pe care le realizam in conditii de maxim profesionalism la un standard de calitate ridicat.

 

EXPERIENTA

Datorita experientei si dedicarii noastre garantam o calitate superioara a produselor si serviciilor oferite prin intermediul unei echipe tinere si dinamice cu experienta calificata in domeniu.

Despre Noi

Inca de la inceputul activitatii noastre suntem de parere ca utilizand toate resursele de care dispunem (umane si materiale) ne putem indeplini obiectivul cu succes si putem evolua pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

 

 

Informatii de Contact

Rolens Divizia Constructii

Mobil: 0720.226.768
            0742.447.452

E-mail: office@rolens.ro

Adresa: Blvd. Theodor Pallady, nr. 287 (incinta IOR2), sector 3, Bucuresti